fbpx

 

 

 

 

 

TYÖPAIKAT

Finnforel Kiertovesilaitoksen tuotantotyöntekijä

Me Finnforelilla haluamme osaltamme olla muuttamassa tapaa, kuinka ruoka tuotetaan ja kulutetaan nyt ja tulevaisuudessa. Me haluamme varmistaa, että myös tulevilla sukupolvilla tulee olemaan käytössään terve ja hyvinvoiva maapallo.

Työmme on vasta aluillaan, mutta kuitenkin jo hyvässä vauhdissa. Ensimmäinen kiertovesilaitoksemme on tuottanut kirjolohta ympäristöystävällisesti jo vuodesta 2018 saakka. Olemme parhaillaan viimeistelemässä uusia laitoksia, jotka tulevat kolminkertaistamaan tuotantokapasiteettimme. 

Toimintamme nyt laajentuessa etsimme lisää yhteistyökykyisiä työkavereita Varkauden kiertovesilaitoksellemme sekä tuotantoon että huoltoon liittyvissä työtehtävissä.

Laitoksemme ovat pitkälle automatisoituja ja monet työtehtävät pystytään suorittamaan valvomosta käsin. Nykyaikaisella kiertovesilaitoksella työskentely tapahtuu sisätiloissa säänvaikutuksilta suojassa. Tästä huolimatta työtehtävissä kohdataan toisinaan kylmiä ja kosteita oloja, koska vesi on RAS-laitoksella oleellinen elementti.

Kiertovesilaitoksella käytetään vettä vähemmän kuin perinteisessä kalankasvatuksessa, tämän vuoksi monet työtehtävät liittyvät veden laatuun ja sen hallintaan. Tiimimme koostuu vesikemian, sähkön, mittausteknologian ja kalaterveyden ammattilaisista. Näiden osa-alueiden ymmärtäminen ja hallitseminen on oleellinen osa päivittäistä työtämme.

Työssä auttaa:

  • Hyvä fyysinen kunto

Laskemme eduksi:

  • Vesikemian ja prosessien hallinnan
  • Aiemman kokemuksen kalankasvatuksesta

Jos olet henkilö, joka on hyvä kuuntelemaan ja omaksumaan annetut ohjeet ja työturvallisuusasiat, kykenet ratkaisemaan ongelmia myös paineen alla ja haluat työllistyä tulevaisuuden alalle niin lähetä meille rohkeasti hakemus.

Hakemukset: info@saimaantuore.fi 

Ps. Me tiedämme, että kiertovesikasvatus ei ole yksikertaista puuhaa, eikä vastaavia laitoksia ole Suomessa ennen nähty. Siksi me emme välttämättä oleta aikaisempaa kokemusta alalta vaan huolehdimme asiaan kuuluvasta koulutuksesta.

 

Controller
 

Kiinnostaako sinua monipuoliset taloushallinnon työtehtävät, joissa pääset myös osallistumaan tunnuslukujen analysointiin, tulevaisuuden suuntien ennustamiseen sekä erilaisiin kehitysprojekteihin ja liiketoiminnan tukemiseen? Etsimme sisäisen laskennan ja liiketoimintatiedon asiantuntijaa. Controllerina tuotat ja jalostat taloudellista tietoa päätöksenteon tueksi, seuraat yrityksen talouden kehittymistä, laadit budjetteja, suunnittelulaskelmia ja toimenpidesuosituksia yhdessä CFO:n kanssa. Tuet ennakoivaa ja tavoitteellista talousohjausta, ja ohjaat kokonaisuutta oikeaan suuntaan!

Odotamme sinulta

– soveltuvaa kaupallista koulutusta, tradenomi tai KTM
– 3-5 vuotta kokemusta taloushallinnon töistä (sisäisen laskenta)
– erinomaisia tietoteknisiä taitoja (erityisesti Excel ja PPT) ja kykyä oppia nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä
– hyviä viestintätaitoja ja sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi
– tiimityöskentelykykyä, mutta hoidat/organisoit tarmokkaasti loppuun saakka myös itsenäiset tehtävät ja olet aikaansaava kiireen keskellä
– kykyä käsitellä useaa kokonaisuutta yhtä aikaa, välillä jopa aikataulupaineen alla
– huolellista ja systemaattista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle

– tilaisuuden kehittää osaamistasi taloushallinnon työtehtävissä (esim. investointi- ja rahoituslaskelmat) ja päästä vaikuttamaan työntekemisen sisältöön sekä prosesseihin
– mahdollisuuden osallistua tuotannon projekteihin
– mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät kansainvälistyvässä ja kasvavassa yrityksessä
– ammattitaitoisen, motivoituneen ja huumorintajuisen työorganisaation viihtyisässä ilmapiirissä.

Työtehtäviisi kuuluu:

– taloudellisten lukujen analysointi ja raportointi, sekä raportoinnin tehostaminen
– taloudellisten tietojen mallintaminen
– budjetointi
– kassavirtalaskelmat
– markkina-analyysit
– tavoitteellisten seurantojen toteuttaminen, esim. yhdessä myynnin tukitoimintojen kanssa (toiminnan kannattavuuslaskennat tuotteittain ja asiakkaittain)
– tuotannon projektiluontoiset tukitehtävät.

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pikaisesti
Työsuhde: Vakituinen
Toimipaikka: Helsinki

Hakemukset: tanja.pitko@finnforel.com