fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

1 Saimaan Tuore -tuplakirjolohifilee
1 dl hapankorppurouhetta
0,5 dl parmesaanijuustoa
suolaa
mustapippuria

  1. Avaa tuplafilee uunipellille, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Sekoita hapankorppujauho ja raastettu parmesaani. Ripottele seos kalan päälle tasaisesti.
  3. Paista uunissa kiertoilma-grilli yhdistelmällä 10 min.

Uunijuureksia:

Pieniä puolikkaita perunoita esim. lapin puikulaa
Porkkanoita (pienet kokonaisina, isot puolikkaina tai paloina)
Palsternakkaa puolitettuna
Maa-artisokkaa kokonaisena

  1. Pyörittele juurekset oliiviöljyssä ja mausta suolalla.
  2. Paista kuorineen uunissa 160 asteessa n. 45 min.
  3. Voit maustaa paistamisen jälkeen esim. yrteillä kuten timjamilla

Sitruuna-dijon kermaviili:

1 dl kermaviiliä
1 tl dijonsinappia
½ kpl sitruunanmehu
suolaa
mustapippuria

  1. Sekoita aineet ja maista.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Send this to a friend