fbpx

Kerro kaverillekin!

< 30 min

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:
2 ruispaneroitua Saimaan Tuore -kirjolohta
50 g voita
2 rkl rypsiöljyä

OHJE:
1. Sulata voi paistinpannulla ja lisää öljy.
2. Nosta kalat pannulle ja paista 2,5 min. per puoli ruskistuneessa voissa. Älä lisää suolaa, sillä kalat on jo valmiiksi suolattu.
3. Koristele annos kirjolohenmädillä.

Tilli-perunamuusi
6 jauhoista perunaa
0,5 dl oliiviöljyä
0,5 dl hienonnettua tuoretta tilliä
suolaa

OHJE:
1. Keitä perunat kuorineen suolalla maustetussa vedessä. Kuori lämpimänä.
2. Paseeraa perunat siivilän läpi, lisää oliiviöljy ja tilli. Mausta suolalla.

TOMAATTI-SIPULISALAATTI:
16 kirsikkatomaattia
½ punasipuli
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sokeria
1 dl vettä
3 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

OHJE:
1. Suikaloi sipuli ohuiksi viipaleiksi.
2. Kuumenna kattilassa vesi, etikka ja sokeri. Kaada liemi sipuleiden päälle ja anna maustua ruoan valmistuksen ajan.
3. Siivilöi liemi pois ja sekoita sipulit halkaistujen tomaattien ja oliiviöljyn kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ