AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuoreen sitruuna-persilja kirjolohifileetä
50 g voita
1,5 dl risottoriisiä
½ l kasvilientä
1 dl kotimaisia pakasteherneitä
1 hienonnettu sipuli
1 dl raastettua parmesania
½ sitruunan mehu
suola
oliiviöljyä
OHJE:
1. Kuullota sipuli kypsäksi kattilassa oliiviöljyssä. Lisää riisi ja sekoita hetki miedolla lämmöllä. Lisää kuumaa kasvilientä ja sekoita. Liemi muuttuu n. 12 min. jälkeen kastikemaiseksi. Lisää lientä vähemmän ja sekoita.
2. Lisää 16 min. kohdalla herneet ja 18 min. kohdalla sammuta lämpö. Lisää parmesan, suola ja sitruunamehu.
3. Mausta kalat suolalla ja paista kalat voissa nahkapuolelta 4 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile!
2 henkilölle
30 min
Helppo
KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ
Savukalaruissipsi
Ainekset: 100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...
read moreSitruksinen uunikala
Ainekset: Saimaan tuore kirjolohifilee 450g /500g 1 kpl lime 1 kpl sitruuna 1 rkl...
read moreKirjolohi-parsapiirakka
Täyteläinen kirjolohi-parsapiirakka Ainekset: Saimaan Tuore kirjolohen fileejauheliha (280...
read more
Viimeisimmät kommentit