fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
30 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

2 kpl Saimaan Tuoreen sitruuna-persilja kirjolohifileetä
50 g voita
1,5 dl risottoriisiä
½ l kasvilientä
1 dl kotimaisia pakasteherneitä
1 hienonnettu sipuli
1 dl raastettua parmesania
½ sitruunan mehu
suola
oliiviöljyä

OHJE:

1. Kuullota sipuli kypsäksi kattilassa oliiviöljyssä. Lisää riisi ja sekoita hetki miedolla lämmöllä. Lisää kuumaa kasvilientä ja sekoita. Liemi muuttuu n. 12 min. jälkeen kastikemaiseksi. Lisää lientä vähemmän ja sekoita.
2. Lisää 16 min. kohdalla herneet ja 18 min. kohdalla sammuta lämpö. Lisää parmesan, suola ja sitruunamehu.
3. Mausta kalat suolalla ja paista kalat voissa nahkapuolelta 4 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile!

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more