fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

2  Saimaan Tuore -kirjolohifileitä
1–2 tomaattia
1 dl rucolaa
3 rkl hyvää oliiviöljyä
sitruunanmehua
suolaa
mustapippuria

  1. Halkaise tomaatti, poista siemenet ja kuutioi.
  2. Sekoita tomaattikuutiot ja hienonnettu rucola keskenään, lisää sekaan oliiviöljyä, sitruunamehua, suolaa ja mustapippuria.
  3. Mausta fileet suolalla ja paista pannulla nahkapuolelta 4 min. ja 1 min. lihapuolelta.

Kukkakaalipyree

 ½  kukkakaali
100 g voita
suolaa
tilkka tryffeliöljyä

  1. Keitä kukkakaali kypsäksi, kaada vesi pois ja soseuta kukkakaali sauvasekoittimella.
  2. Lisää voi ja suola, mausta varovasti tryffeliöljyllä.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more