fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
30 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee

Marinadi:

2 rkl gluteenitonta soijakastiketta
2 rkl limenmehua
1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
1 rkl hunajaa

Lisuke:

2 dl keitettyä sushiriisiä
2 rkl pilkottua salaattisipulia
3 rkl wakame-merilevää liotettuna
2 rkl ruohosipulia
½ kpl tuoretta kurkkua kuutioina
magadamiapähkinää raastettuna

OHJEET:

1. Poista kirjolohen nahka ja kuutioi 1x1cm kuutioiksi.
2. Sekoita marinadin ainekset ja marinoi lohikuutioita 10 min.
3. Sekoita lisukeainekset keskenään ja nostele päälle marinoidut lohikuutiot. Raasta päälle runsaasti pähkinää.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more