fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

280 g kirjolohen jauhelihaa
2–4 kevätsipulia varsineen
2 varsisellerin oksaa
1 kesäkurpitsa
lehtipersiljaa
rucolaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
sitruunanmehua
400 g fusilli pastaa

OHJE:

  1. Hienonna sipulit varsineen, varsiselleri sekä kesäkurpitsa.
  2. Kuullota vihannekset runsaassa oliiviöljyssä, lisää kalajauheliha, hauduta n. 5 min. Mausta suolalla ja mustapippuri.
  3. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Kaada pastasta vesi pois niin, että kattilan pohjalle jää tilkka vettä.
  4. Kaada kala-vihannesseos pastojen joukkoon sekoita hyvin.
  5. Lisää sitruunanmehua, lehtipersilja ja hienonnettu rucola sekä oliiviöljyä tarpeen mukaan. Tarkista maku ja tarjoile.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ