fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

TOMAATTINEN KIRJOLOHITÄYTE:

280 g Saimaan Tuore –kirjolohen jauhelihaa
400 g tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynsttä
suolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa
chiliä tai tabascoa
oliiviöljyä

OHJEET:

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Ruskista sipuli pannulla oliiviöljyssä ja lisää joukkoon valkosipuli.
  3. Lisää pannulle kirjolohijauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla ja chilillä.
  4. Lisää tomaattimurska ja hauduta hetki.
  5. Lisää tuore hienonnettu basilika ja tarkista maku.

KASTIKE:

300 g tuoretta pinaattia
2 sipulia
1 sitruunaa
4 dl ruokakermaa
suola
mustapippuri
muskottia
500 g lasagnelevyjä
100 g raastettua mozzarellajuustoa

OHJEET:

  1. Hienonna sipuli ja pinaatti.
  2. Kuullota kattilassa, kunnes sipuli ja pinaatti ovat pehmenneet.
  3. Lisää ruokakerma ja mausta suolalla, mustapippurilla, raastetulla sitruunankuorella sekä ripauksella raastettua muskottia. Tarkista maku.
  4. Kasaa lasagne kerroksittain niin, että vaalea kastike* jää päällimmäiseksi.
  5. Ripottele päälle raastettua mozzarellajuustoa.
  6. Paista uunissa 160 asteessa 40 min.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more