fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

280 g Saimaan Tuore –kirjolohen jauhelihaa
1 parsakaali
2 perunaa
1 sipuli
1 porkkana
3 rkl punaista currytahnaa
2 dl kookosmaitoa
lime-mehua
tuoretta korianteria
rypsiöljyä

OHJE:

  1. Kuori ja pilko perunat, porkkana sekä sipuli. Irrota myös parsakaalin nuput ja hyödynnä parsakaalin varsi kuorimalla ja pilkkomalla varsi sopiviksi paloiksi.
  2. Lorauta pannulle öljyä ja kypsennä vihannekset kannen alla hitaasti hauduttaen. Halutessasi voit lisätä mukaan vettä, jolloin vihannekset kypsyvät nopeammin.
  3. Kun vihannekset ovat lähes kypsiä, lisää kirjolohijauheliha.
  4. Kypsennä hetki ja lisää joukkoon punainen currytahna. Sekoita, ja lisää joukkoon myös kookosmaito.
  5. Keitä hetki, lisää limenmehu ja korianteri.
  6. Tarkista maku ja tarjoile!

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more