Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
20 min

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:
1 kpl Saimaan tuore kirjolohifilee
1 rkl hienonnettu punasipuli
1 kpl hienonnettu vihreä parsa
½ kpl hienonnettu kuorittu avomaan kurkku
½ kpl verigreipin lihaa (”fileinä”)

Kastike:
1 rkl verigreipin mehua
1 tl sokeria
2 rkl hienonnetua korianteria
1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
tuoretta punaista mietoa chiliä
3 rkl oliiviöljyä

OHJE:
1. Lämmitä verigreipin mehua ja sokeria kevyesti sekoituskulhossa jotta sokeri sulaa. Lisää loput kastikkeen ainekset.
2. Poista kirjolohen nahka ja mausta kala suolalla, anna maustua n. 5 min.
3. Yhdistä kastike ja kala. Tarjoile paahdetun saaristolaisleivän kera.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Send this to a friend