fbpx

Kerro kaverillekin!

1-2 henkilölle
20 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee
2 kpl perunaa
1 kpl salottisipuli
½ dl tilliä
5 kpl maustepippuria
1 kpl laakerinlehti
nokare voita
2 dl kalalientä
1 dl kermaa

OHJEET:

  1. Kuullota sipuli ja perunakuutiot kattilassa voin kera.
  2. Lisää kalaliemi, maustepippurit ja laakerinlehti. Anna perunoiden kypsyä liemessä.
  3. Poista kirjolohesta nahka ja leikkaa lohi kuutioiksi. Mausta suolalla ja hienonnetulla tillillä.
  4. Kun peruna ovat kypsiä, lisää kalat ja kerma. Kiehauta ja tarkista maku.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more