fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
30 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

2 kpl Saimaan Tuoreen lime-chili kirjolohifileetä
4 kiinteää perunaa
1 ruukku rucolaa
2 rkl hienonnettua oliivia
3 rkl oliiviöljyä
10 kirsikkatomaattia lohkottuna
2 viipaletta kuivaa vaaleaa leipää
2 rkl kapriksia
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä

OHJE:

1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi. Kaada vesi pois ja anna perunoiden höyrystyä hetki, lisää hienonnetut oliivit, hienonnettu rucola ja oliiviöljyä. Murskaa perunat. Tarkista suola.
2. Lämmitä oliiviöljyä kattilassa, lisää tomaatit ja kapris, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää murskattu leipä ja ruohosipuli.
3.Mausta kalat suolalla ja paista öljytyllä pannulla nahkapuolelta 4 min. ja lihapuolelta 1 min. Tarjoile.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more