fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

2 Saimaan Tuore -kirjolohifilettä
1 munakoiso

OHJE:
1. Leikkaa munakoiso pitkittäin neljään osaan. Tee munakoison lihaan pieniä viiltoja, mausta suolalla ja sivele runsaalla oliiviöljyllä. Grillaa useasti käännellen.
2. Mausta kalafileet kevyesti suolalla ja sipaise grilliritilälle kevyesti rypsiöljyä. 
3.Grillaa fileet lihapuolelta n. 1 min. kuumalla ja runsaalla hiilloksella. Tämän jälkeen grillaa nahkapuolelta n. 2 min. 
4.Käännä vielä lihapuoli alaspäin n. 1 min. ja kala on valmis. Voit käyttää apuna myös foliovuokaa, jossa voit lepuuttaa kalaa hetken grillillä ennen tarjoilua. Älä kypsennä kalaa liikaa.
5. Tarjoile tabbolehin ja grillatun munakoison kera.

TABBOULEH:
1 dl kypsiä punaisia linssejä, bulguria tai couscousia
1 dl hienonnettua lehtipersiljaa
½ hienonnettu punasipuli
½ mieto chili
1 tomaatti
1 sitruunanmehu
suolaa
oliiviöljyä

OHJE:
1. Halkaise tomaatti, poista siemenet ja kuutioi tomaatti pieniksi kuutioiksi.
2. Viipaloi chili ohuiksi viipaleiksi. 
3. Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua. Tarkista maku ja tarjoile. 

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more