fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
30 min
Erittäin helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

2 kpl Saimaan Tuore sitruuna-persilja kirjolohifileetä
2 naattisipulia
200 g tuoretta pinaattia
30 g voita
1 dl kypsiä punaisia linssejä
1 valkosipulin kynsi
1 sitruuna
suolaa
mustapippuria

OHJE:

1. Lämmitä pannu tai muurinpohjapannu kevyesti, lisää voi ja hienonnettu valkosipuli. Kypsennä sipuli, mutta älä ruskista.
2. Lisää linssit ja freesaa hetki. Lisää lopuksi pinaatti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja raastetulla sitruunan kuorella.
3. Lohko sipulit 4-6 osaan ja grillaa käännellen kypsäksi.
4. Mausta kalat suolalla. Grillaa fileet ensin nahkapuolelta n. 4 min ja käännä paista lihapuolelta 1 min. Tarjoile.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Savukalaruissipsi

Ainekset:  100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...

read more