AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuore sitruuna-persilja kirjolohifileetä
2 naattisipulia
200 g tuoretta pinaattia
30 g voita
1 dl kypsiä punaisia linssejä
1 valkosipulin kynsi
1 sitruuna
suolaa
mustapippuria
OHJE:
1. Lämmitä pannu tai muurinpohjapannu kevyesti, lisää voi ja hienonnettu valkosipuli. Kypsennä sipuli, mutta älä ruskista.
2. Lisää linssit ja freesaa hetki. Lisää lopuksi pinaatti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja raastetulla sitruunan kuorella.
3. Lohko sipulit 4-6 osaan ja grillaa käännellen kypsäksi.
4. Mausta kalat suolalla. Grillaa fileet ensin nahkapuolelta n. 4 min ja käännä paista lihapuolelta 1 min. Tarjoile.
2 henkilölle
30 min
Erittäin helppo
KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ
Sasun okonomiyaki
Sasu Laukkosen okonomiyaki on japanilainen kaalipannukakku, joka sopii hyvin viikonloppuun tai...
read moreSavukalaruissipsi
Ainekset: 100 g Saimaan tuore leppäsavustettu kirjolohifilee Kourallinen valkosipuli ruissipsejä ...
read moreSitruksinen uunikala
Ainekset: Saimaan tuore kirjolohifilee 450g /500g 1 kpl lime 1 kpl sitruuna 1 rkl...
read more
Viimeisimmät kommentit