fbpx

TERVEELLISTÄ JA NOPEAA PIKARUOKAA

Saimaan Tuoreen kirjolohi on helppoa, nopeaa, maistuvaa ja terveellistä pikaruokaa. Valmistusaika mitataan minuuteissa. Mikä parasta, näiden atleettisten kirjolohien Omega 3 -rasvahappokoostumus on paras mahdollinen meille ihmisille. Vaikka kalat kasvavat makeassa vedessä, veden puhtauden takia niitä voi syödä raakanakin.

RESEPTEJÄ SATOKAUDEN MUKAAN

Jokaisesta Saimaan Tuoreen kalasta tiedetään tarkalleen missä se on kasvanut ja mitä se on syönyt. Meitä kiinnostaa myös se mitä sinä syöt. Siksi hyvän ruoan ystävänä tunnettu kokki Jyrki Sukula teki  katiskallisen mainioita, satokausikalenteriin perustuvia kalareseptejä. Ollos hyvä!

SUKULAN PARHAAT LOHIRESEPTIT

Mantelikala

Pikkelöity kyssäkaali 1 kyssäkaali0,5 dl sokeria4 rkl valkoviiinietikkaa4 kevätsipulin vartta1...

read more

Palava sydän

Grillattu Romanesco kukkakaali 1 Romanesco kaali suolaa oliiviöljyä timjamia sitruunamehua...

read more

Sinappilohi

Juhlava sinappi”silli” Saimaan Tuoreen kirjolohesta. Korvaa perinteinen sillipurkki kotimaisesta...

read more

Tacowrapit

350 g Saimaan Tuore Tacosuikale 1 pussi tortilla M-kokoJääsalaattiKirsikkatomaatit 150 g creme...

read more

Kirjolohicurry

280 g Saimaan Tuore –kirjolohen jauhelihaa1 parsakaali2 perunaa1 sipuli1 porkkana3 rkl punaista...

read more

KIRJOLOHIPIHVIT

280 g Saimaan Tuore –kirjolohen jauhelihaa1 kanamuna4 rkl hienonnettua tilliä1 sitruunan kuori...

read more

Taco-taco

2 Saimaan Tuore Taco Fisu -kirjolohifilettä100 g maissinachoja2 tomaatti2 dl kypsää sokerimaissia2...

read more