TERVEELLISTÄ JA NOPEAA PIKARUOKAA

Saimaan Tuoreen kirjolohi on helppoa, nopeaa, maistuvaa ja terveellistä pikaruokaa. Valmistusaika mitataan minuuteissa. Mikä parasta, näiden atleettisten kirjolohien Omega 3 -rasvahappokoostumus on paras mahdollinen meille ihmisille. Vaikka kalat kasvavat makeassa vedessä, veden puhtauden takia niitä voi syödä raakanakin.

RESEPTEJÄ SATOKAUDEN MUKAAN

Jokaisesta Saimaan Tuoreen kalasta tiedetään tarkalleen missä se on kasvanut ja mitä se on syönyt. Meitä kiinnostaa myös se mitä sinä syöt. Siksi hyvän ruoan ystävänä tunnettu kokki Jyrki Sukula teki  katiskallisen mainioita, satokausikalenteriin perustuvia kalareseptejä. Ollos hyvä!

SUKULAN PARHAAT LOHIRESEPTIT

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more

Kirjolohileivät

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee 2 kpl maalaisleipä viipaleita 2 rkl remouladekastike...

read more