fbpx

Kerro kaverillekin!

Tästä kaikki alkoi. Saimaan Tuoreen lippulaivatuote on kala kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kirjolohifee, eli sinkkufilee on 100 % vastuullisesti kasvatettua kotimaista kirjolohta, joka taipuu miltei mihin tahansa ruokaan. Valmista filee uunissa, pannulla tai heitä vaikka kattilaan keiton joukkoon. Kalalla kaikki onnistuu!

VALMISTUSOHJE

Paista ensin nahkapuolelta 4 minuuttia, käännä, paista 1 minuutti ja tarjoile. Mausta suolalla ja pippurilla. Sopii myös sushin valmistukseen sellaisenaan.

Säilytys alle +3°C.

RAVINTOSISÄLTÖ

Ainekset: suomalainen kirjolohi

Ravintoarvo / 100 g

  • Energia 909 kJ / 217 kcal
  • Rasvaa 16,3 g, josta tyydyttyneitä 2,9 g
  • Proteiini 18 g
  • Omega-3-6 rasvahappoja 2,8 g
  • Suola 0,10 g (luontaisesti kalassa)
  • Hiilihydraatteja 0 g, josta sokereita 0 g

KOKEILE NÄIDEN RESEPTIEN KANSSA

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more