fbpx

Kerro kaverillekin!

Tacosuikale on mukavan tulinen, helppo ja nopea kalaherkku. Se sopii pastalle ja riisille, tortillojen kanssa sekä salaatteihin. Sisältää on runsaasti proteiinia, omega-3 ja 6 rasvahappoja, sekä mukavasti kasviksia. Tuote on gluteeniton ja laktoositon.

Valmistus: pannulla 5 min. Lisäämällä 2 dl pastan keitinvettä tai ruokakermaa, saat maukkaan kastikkeen.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa: 794kj /190 kcal
Rasvaa: 12,4 g, josta tyydyttyneitä 2,2 g
Proteiinia: 11,3 g
Suolaa: 1,1 g
Hiilihydraatteja: 8,2 g, josta sokereita 1,5 g
Omega-3 ja Omega-6-rasvahappoja 2,8 g

Ainesosat

Ainesosat: KIRJOLOHI 57% (Oncorhynchus mykiss, viljelty Suomessa), paprika, maissi, jalapeno (jalapeno, vesi, viinietikka, etikka, sokeri, mustapippuri, laakerinlehti), suola, mausteet (sipuli, juustokumina, maltodekstriini, glukoosi, valkosipuli, mustapippuri, timjami, basilika, paprika, chili, oregano, cayennepippuri, rosmariini, tilli, persilja, kurkuma), ruokosokeri, maissitärkkelys, rypsiöljy, aromit (kurkuma, sitruuna), sitruunahappo.

KOKEILE NÄIDEN RESEPTIEN KANSSA

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more