fbpx

Kerro kaverillekin!

VALMISTUSOHJE

Paista ensin nahkapuolelta 4 minuuttia, käännä, paista 1 minuutti ja tarjoile. Säilytys alle +3°C.

Ravintosisältö / 100 g

  • Energia 909 kj/ 217 kcal
  • Rasvaa 16 g, josta tyydyttyneitä 2,8 g
  • Proteiini 17,7 g
  • Suola 1,1 g
  • Hiilihydraatteja 0,5 g, josta sokereita 0,2 g
  • Omega-3 ja Omega-6-rasvahappoja 2,8 g

Ainesosat: KIRJOLOHI 98%
(Oncorhynchus mykiss, viljelty Suomessa), suola, mausteet (mustapippuri, sitruunankuori, persilja), sitruunamehujauhe, rypsiöljy.

Säilytys alle +3 °C / Förvaras under +3 °C

KOKEILE NÄIDEN RESEPTIEN KANSSA

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more