fbpx

Kerro kaverillekin!

Pakkauksessa on 2 kpl miedosti suolattuja ruiskorpulla paneroituja kirjolohifileitä. Paisto-ohje: Paista fileet kevyesti öljytyllä paistipannulla miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

Ravintosisältö / 315 g

Energiaa: 985 kJ / 235 kcal
Rasvaa: 14,6 g, josta tyydyttynyttä: 2,6 g
Proteiinia: 17 g
Suolaa: 0,9 g 
Hiilihydraatteja: 8,4 g, josta sokereita: 0,5 g

Ainesosat

Suomalainen viljelty KIRJOLOHI 87,5% Panerointi 11,6% (TÄYSJYVÄRUISJAUHO, vesi, suola, hapate), suola 0,9%.

KOKEILE NÄIDEN RESEPTIEN KANSSA

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more