Kerro kaverillekin!

VALMISTUSOHJE

Paista ensin nahkapuolelta 4 minuuttia, käännä, paista 1 minuutti ja tarjoile. Mausta suolalla. Säilytys alle +3°C.

Ravintosisältö / 100 g

  • Energia 923 kJ / 220 kcal
  • Rasvaa 16 g, josta tyydyttyneitä 2,8 g
  • Proteiini 17,8 g
  • Suola 0,10 g (luontaisesti kalassa)
  • Hiilihydraatteja 1,4 g, josta sokereita 0,8 g

Ainesosaluettelo: Suomalainen viljelty kirjolohi (97 %)
Mausteet 3% (paprika, limenkuori, jalapeno, valkopippuri, kevätsipuli, rypsi)

KOKEILE NÄIDEN RESEPTIEN KANSSA

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more