Kerro kaverillekin!

KALAN VOI TARJOILLA KAHDELLA TAVALLA:

Kylmänä: Ota kala huoneenlämpöön n. 30 min ennen tarjoilua, avaa paketti ja poista nahka. Käytä salaateissa, piirakoissa, keitossa, tortilloissa, pizzoissa, pastoissa ja leivän päällä.

Lämpimänä: Poista kala paketista ja lämmitä uunissa 160 asteessa n. 10 min. Poista nahka ja tarjoile.

 

Ravintosisältö

Ainekset: Leppäsavustettu suomalainen kirjolohi noin 200 g.

Ravintoarvo / 100 g:

  • Energiaa 620 kJ / 148 kcal
  • Rasvaa 6,7 g, josta tyydyttyneitä 1,7 g
  • Proteiinia 22 g
  • Suolaa 1,2 g
  • Hiilihydraatteja 0 g, joista sokereita 0 g

KOKEILE NÄIDEN RESEPTIEN KANSSA

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more