fbpx

Kerro kaverillekin!

KALAN VOI TARJOILLA KAHDELLA TAVALLA:

Kylmänä: Ota kala huoneenlämpöön n. 30 min ennen tarjoilua, avaa paketti ja poista nahka. Käytä salaateissa, piirakoissa, keitossa, tortilloissa, pizzoissa, pastoissa ja leivän päällä.

Lämpimänä: Poista kala paketista ja lämmitä uunissa 160 asteessa n. 10 min. Poista nahka ja tarjoile.

RAVINTOSISÄLTÖ

Ainekset: suomalainen kirjolohi

Ravintoarvo / 100 g

  • Energia 909 kJ / 217 kcal
  • Rasvaa 16,3 g, josta tyydyttyneitä 2,9 g
  • Proteiini 18 g
  • Suola 0,10 g (luontaisesti kalassa)
  • Hiilihydraatteja 0 g, josta sokereita 0 g

KOKEILE NÄIDEN RESEPTIEN KANSSA

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more