fbpx

Kerro kaverillekin!

Pakkauksessa on 2 kpl miedosti suolattuja kaurakorpulla paneroituja kirjolohifileitä. Paisto-ohje: Paista fileet kevyesti öljytyllä paistipannulla miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

Ravintosisältö / 315 g

Energiaa: 1025 kJ / 245 kcal
Rasvaa: 16,7 g, josta tyydyttynyttä: 2,8 g
Proteiinia: 17,6 g
Suolaa: 0,9 g 
Hiilihydraatteja: 5,9 g, josta sokereita: 0,2 g

Ainesosat

Suomalainen viljelty KIRJOLOHI 87,5% Panerointi 11,6% (TÄYSJYVÄKAURA, rypsiöljy, riisiproteiini, vesi), suola 0,9%.

KOKEILE NÄIDEN RESEPTIEN KANSSA

Kirjolohipoke

AINEKSET: 1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee Marinadi: 2 rkl gluteenitonta soijakastiketta 2 rkl...

read more