TYÖPAIKAT

Suomen kalabrändi nro 1 etsii: MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Meitä on kolme lähes savolaista kalakaverusta, Kaj Arvonen, Pekka Viljakainen ja Petri Heino. Herkuttelijoina olimme huolissamme suomalaisen kalan laadusta, mausta ja saatavuudesta. Siksi kehitimme täysin uudenlaisen tavan kasvattaa kalaa Saimaan puhtaassa vedessä, mutta sisätiloissa. Tai jos aivan pilkuntarkkoja ollaan, niin itse asiassa mietimme koko ketjun mätimunasta lautaselle uusiksi. Annoimme kalallemme nimeksi Saimaan Tuore. Haluamme, että suomalainen, tuore, ympäristöystävällinen ja terveellinen kala löytäisi taas tiensä suomalaisten ruokapöytiin

Meillä kalavedet laajentuivat sen verran paljon, että etsimme nyt joukkoomme supermyyjää, joka myy mitä vain, vaikka kalaa! Sinulle eivät pelkät tärpit riitä, vaan olet tottunut nostamaan suuriakin saaliita veneeseen asti. Tehtäväsi on tavallaan sangen yksinkertainen: huolehtia siitä, että tarjontamme kohtaa kysynnän. Vastaat uusien asiakkaiden hankkimisesta ja jo olemassa olevien tyytyväisinä pitämisestä niin Suomessa kuin myös kansainvälisillä vesillä. Koska asiakkaamme lymyilevät pääosin Etelä-Suomessa, työpisteesi sijaitsee Helsingissä. Onneksi sentään pääset käymään piäkonttorilla Saimaan puhtaiden vesien äärellä säännöllisen epäsäännöllisesti!

Odotamme sinulta:
-Sitoutuneisuutta ja kiinnostusta olla osana suurta muutosta suomalaisessa kalateollisuudessa.
-Hyvää paineensieto- ja organisointikykyä.

-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.Tarjoamme:
-Monipuolisen tehtävän, jossa pääset myyntityön lisäksi kehittämään suomalaista kalakauppaa 
aivan uudelle tasolle.
-Keskeisen roolin dynaamisessa organisaatiossa.
-Kilpailukykyisen palkan.
-Mahdollisuuden olla mukana kalakaupan suuressa murroksessa ja kehittämässä Suomen johtavaa kalabrändiä.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Janne Reunanen vastaa mielellään kysymyksiin suomeksi tai savoksi. Tavoitat Jannen numerosta 050 568 6070. Lähetä vapaamuotoinen hakemus janne.reunanen@finnforel.com mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.